Gratis fragt over 499,- | Hurtig levering 1-4 hverdage

Top

The Beauty room

Teamet

Marie

Klinik ejer

Marie startede The Beauty Room i 2019 og har før det, arbejdet indenfor mode og skønhed i over 5 år på de sociale medier og for andre store virksomheder. I 2019 åbnede Marie sin første klinik i Odense og klinikken voksede sig hurtigt stor, med en masse faste stamkunder. Da kærligheden i juni 2020 bragte Marie til Vejle flyttede Marie klinikken med, og klinikken åbnede op i nye smukke lokaler i hjertet af Vejle.

Marie er uddannet Phibrows artist indenfor kosmetisk og permanent makeup, hos verdens førende academy, nemlig hos Phiacademy. At være PhiBrows artist, betyder at man er tilknyttet det anerkendte PhiAcadamy som er verdens førende academy med speciale i permanent makeup. Det betyder også at teknikkerne altid er opdateret, og du kan forvente behandlinger i bedste kvalitet.

”Det gør mig utroligt glad at se den glæde vi i klinikken giver videre til vores kunder ved at forenkle deres hverdag og forkæle dem med de skønneste behandlinger, gang efter gang”

Marie er uddannet i alle slags eyelash extensions, Lash Lift, Brow Lamination og voks. Derudover er hun også underviser for vores mange kursister, som hver måned deltager i klinikkens eftertragtede kurser, for at lære vores unikke metoder og kickstarte en karriere i skønhedsbranchen.

”Jeg elsker at følge med hos mine tidligere elever og se hvordan de hele tiden udvikler sig. Det er stort at se, hvor mange der er startet selvstændige eller hos andre klinikker efter at have gennemført deres kursus herfra og modtaget deres certifikat herfra. Jeg elsker at kunne leve af min passion og jeg elsker endnu mere at kunne dele den med andre og give min erfaring og viden videre til andre, der brænder for det samme”.

Ida

Behandler

Ida er vores nyeste medlem af klinik familien siden december 2022. Hun er perfektionist til fingerspidserne, og elsker at kredse om de helt små detaljer.

Ida er uddannet vippeteknikker og brynstylist.

“Jeg har altid elsket at være kreativ og fordybe mig i detaljerne, så det at kunne arbejde med skønhedsbehandlinger er som en drøm”

Ida læser på universitetet samtidig med hendes stilling i klinkken, og kan derfor tilbyde en del både sene og tidelige tider.