Gratis fragt over 499,- | Hurtig levering 1-4 hverdage

Top

Bryn

Du kan både få farvet og rettet dine bryn hos The Beauty Room. Farven tilpasses efter kundens eget ønske og behov.

Brow Lift

Brow Lift også kaldet ”Brow Lamination”, er den nye populære trend hvad angår brynene. Her bliver selve hårene på brynene permanent løftet for at skabe et mere fyldigt og tættere look til dine bryn. For et tydeligere resultat anbefales det at få sine bryn farvet under behandlingen. Brow Lamination er både for kunder der har fyldige bryn, og som ønsker mere kontrol over sine bryn hår. Behandlingen er især også god til kunder med få hår og tynde bryn, som ønsker et mere fyldigt og markeret look.

Behandlingen holder i helt op til 6-7 uger, og vi anbefaler at vente med at få lavet behandlingen igen før efter 4 uger, så hårene ikke tager skade. Derudover anbefaler vi du sørger for at pleje dine bryn fugt, for at holde dem sunde og forlænge holdbarheden. Læs mere under info & aftercare nederest på siden.

Info & aftercare

Til alle vores eyelash extensions og Lash Lift eller Bryn behandlinger, anbefaler vi at komme uden makeup eller så lidt makeup som muligt for ikke at bruge unødvendig behandlingstid på at fjerne dette.

Da disse behandlinger er kemiske behandlinger, hvor man går ind og ændrer hårets struktur og form, er det vigtigt at pleje håret efterfølgende for at gøre mindst mulig skade og undgå at udtørre håret på brynene eller vipperne. Plej hårene mindst en gang dagligt og gerne 2 gange, hvis du oplever at dine hår kan virke en smule tørre.

Vi anbefaler her
Vippe/ brynserum

Vippeserum er en god idé at kombinere med et lash lift. Jo længere hår, jo mere markant resultat vil du få af behandlingen. Brynserum er en god idé at kombinere med et Brow Lamination, hvis du ønsker mere fylde.

Er du gravid eller ammende?

Det er valgfrit at få lavet Lash Lift selvom du er gravid, da de kemiske produkter kun rammer dine naturlige øjenvipper og der er en silikone form mellem produktet og huden. Vi anbefaler dog ikke at få lavet et Brow Lamination, da produkterne her rammer huden.


Allergi?

Allergi kan i sjældne tilfælde opstå under behandlingen af Lash Lift eller Brow Lamination – eller efterfølgende. Er du i tvivl om du kan tåle produkterne er du velkommen til at kontakte os og få testet vores produkter på et lille stykke hud. Vi oplever dog kun i meget sjældne tilfælde at kunder reagerer på vores produkter, da vi prioriterer kun at bruge gode kvalitetsprodukter. Skulle det ske at du oplever en reaktion, tager vi selvfølgelig hånd om dette og finder den rette løsning for dig. Vi giver dog ikke penge retur på nogle af vores ydelser.