Gratis fragt over 499,- | Hurtig levering 1-4 hverdage

Top

Om The Beauty room

Velkommen indenfor

Klinik i hjertet af vejle

Skønhedsbehandlinger, kurser og webshop er det vi til dagligt beskæftiger os med i klinikken.

Klinikejer Marie Mollerup åbnede The Beauty Room klinikken i 2019 i Odense og flyttede i 2020 klinikken med sig til Vejle. Klinikken er i dag beliggende i hjertet af Vejle, hvor både behandlinger og undervisning af vores kursister i vores akademi finder sted. I dag er vi et stærkt team på to behandlere og undervisere, og vi er utroligt stolte af stadig at have flere af vores første kunder fra opstarten i Odense til at gå hos os den dag.

Her i klinikken er vi specialister i alle slags eyelash extensions lige fra single lashes, hybrid lashes, volume lashes og til mega volume lashes. Vi tilbyder også andre behandlinger som Lash Lift, Brow Lamination og microblading / PhiBrows, læs evt. mere under behandlinger.

Vi har i vores team valgt udelukkende kun at beskæftige os med bryn og vippebehandlinger, da vi hellere vil være blandt de bedste til de behandlinger vi udfører, end bare at kunne det hele.

Vi er perfektionister til fingerspidserne, og det er vigtigt for os at vi hele tiden holder os opdateret på de bedste produkter og metoder på markedet.

”Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores skønhedsunivers”

Mød teamet bag

the beauty room