Gratis fragt over 499,- | Hurtig levering 1-4 hverdage

Top

Microblading / Phibrows

Microblading-teknikken er den teknik indenfor permanent makeup, som giver det mest realistiske og naturtro resultat. Teknikken bliver lavet så den ligner dine egne hårstrå, og er derfor ikke lavet ud fra nogen bestemt skabelon, da den bliver skræddersyet efter den enkelte person.
Læs venligst teksten nedenfor grundigt igennem, inden du booker din behandling.

Før / efter microblading

Microblading bliver udført med et manuelt tool med små nåle på, som former et U. Farven kommer ned i de øverste hudlag ved, at man kører hen over huden med de små nåle. Man skærer altså IKKE i huden, men ridser farven let ned i huden. Dvs. at hver gang man laver et strå, dypper man de små nåle ned i farven og ridser derefter let hen over huden. Formen på brynet bliver målt op ud fra ansigtets morfologi, og det gyldne snit nemlig Phi 1,618.

På den måde passer hvert eneste sæt bryn, der bliver lavet, akkurat til den enkelte person. De små hårstrå bliver tegnet efter hvordan dine egne hår sidder og deres grosretning, så det hele blender naturligt sammen. Alle behandlere har deres helt eget unikke håndværk, da hvert eneste strå bliver tegnet i hånden. Derfor er det vigtigt at vælge sin behandler ud fra det håndværk man bedst kan lide.

Hvem er behandlingen for?

  • Kunder med sparsomme bryn, som ønsker mere fylde og markering.
  • Kunder med fyldige bryn, søm ønsker lidt mere form og markering nogle steder.
  • Kunder helt uden bryn hår, eller med huller de ønsker dækket.

Du kan ikke få lavet microblading hvis..

Hvis du alligevel booker behandling på trods af, at du er berørt af en eller flere af disse, kan vi desværre ikke behandle dig, og du bliver opkrævet halvdelen af behandlingens pris.

Book evt tid til en konsultation, eller ring ind til klinikken, hvis du er i tvivl om noget.

Priser

Alt efter 2 år, vil blive betragtet som et nyt sæt. Har du gammel PMU på i forvejen, skal du ind til en konsultation, før vi kan bekræfte, om det er noget vi kan arbejde videre på. Vi arbejder ikke videre på arbejde vi ikke kan stå inde for.

Book en konsultation
Hvis du har hudproblemer, alvorlige sundhedsproblemer, gammelt permanent makeup, eller bruger medicin, anbefaler vi at du kommer til en konsultation først eller ringer ind til klinikken på telefon 61653596. Har du ingen problemer, kan du bare booke din behandling, og så guider vi dig på dagen.

Info & aftercare

Generelt om permanent makeup

Da der arbejdes i levende væv, kan der ikke gives garantier. Behandlingerne er på egen risiko, også hvis du ikke overholder alle kriterierne eller plejeanvisningerne. Reklamationer er ikke mulige. Kontakt os dog altid ved spørgsmål eller komplikationer, så vil vi altid forsøge at hjælpe og guide bedst muligt. Husk at oplyse os om allergier, medicin eller om du har fået kosmetiske behandlinger i området, som botox eller filler, inden for den sidste måned.

Det skal du forvente efter microblading

 Farven kan være mørk de første 5-7 dage. Herefter vil den falme med op til 50%, hvorefter den kommer mere frem i huden igen efter 2-4 uger. Rødme og hævelse kan forekomme efter behandlingen, men bør aftage i løbet af et par dage. Efter ca 5-10 dage er din kosmetiske tatovering helet på overfladen, men den endelige heling tager 4-6 uger, og først herefter kan du få lavet din efterbehandling.

Hvor længe holder behandlingen

Når man får sin første behandling, vil kroppen frastøde en del af farven, da farven er fremmed og ikke er HELT permanent. Derfor vil kroppen og dit immunforsvar bekæmpe det. Man skal derfor altid regne med at skulle have 1-3 efterbehandlinger for et færdigt resultat. Efter man har opnået det ønskede resultat med sine efterbehandlinger, skal man vedligeholde det hvert 1-2 år.

Farvens holdbarhed afhænger af huden og den enkeltes immunforsvar.
Jo mere fedtet hud du har – jo kortere vil farven holde i huden.

På ung og sund hud, vil farven falme mere i helingsprocessen, da immunforsvaret og cellefornyelsen
er langt mere aktivt end det f.eks. er på moden hud.

Sved, sol, meget makeup og hyppig eksfoliering af huden kan også påvirke farvens holdbarhed.

Man skal regne med at genopfriske sit permanente makeup ca 1 gang om året, for at vedligeholde farven og formen. Det betyder dog ikke at farven vil være væk herefter, men den vil langsomt syne lysere og utydelig nogle steder. Vælger man ikke at få sin kosmetiske tatovering genopfrisket, vil det forsvinde mere og mere, men der kan stadig være farve rester i huden i helt op til 5 år. Dette er alt afhængig af ens hudtype, immunforsvar og livsstil.

Pleje efterfølgende

Plejen er en utrolig vigtig del af behandlingen, da den udgør 70% af resultatet.
Hvis plejen ikke bliver overholdt, kan du miste op til 80% af din kosmetiske tatovering.

  • Ingen vand på brynene de første 7 dage efter din behandling.
    Du må gerne vaske dit hår i den periode, men forsøg så vidt muligt at holde brynene tørre. Smør evt et tykt lag på af den udleverede creme, og kom et stykke husholdningsfilm over.
  • Ingen makeup i området omkring dine bryn de første 7 dage, eller indtil din behandling er helet overfladisk.
  • Det frarådes at træne de første 10 dage, da sved kan påvirke helingen negativt.
  • Undgå sol, sauna, pool og havvand i de første 10 dage.