Gratis fragt over 499,- | Hurtig levering 1-4 hverdage

Top

Microblading / Phibrows

Microblading-teknikken er den teknik indenfor permanent makeup, som giver det mest realistiske og naturtro resultat. Teknikken bliver lavet så den ligner dine egne hårstrå, og er derfor ikke lavet ud fra nogen bestemt skabelon, da den bliver skræddersyet efter den enkelte person.
Læs venligst teksten nedenfor grundigt igennem, inden du booker din behandling.

Før / efter microblading

Microblading bliver udført med et manuelt tool med små nåle på, som former et U. Farven kommer ned i de øverste hudlag ved, at man kører hen over huden med de små nåle. Man skærer altså IKKE i huden, men ridser farven let ned i huden. Dvs. at hver gang man laver et strå, dypper man de små nåle ned i farven og ridser derefter let hen over huden. Formen på brynet bliver målt op ud fra helt bestemte punkter i ansigtet, nemlig ansigtets morfologi, og det gyldne snit nemlig Phi 1,618.

På den måde passer hvert eneste sæt bryn, der bliver lavet, akkurat til den enkelte person. De små hårstrå bliver tegnet efter hvordan dine egne hår sidder og deres groretning, så det hele blender naturligt sammen. Alle behandlere har deres helt eget unikke håndværk, da hvert eneste strå bliver tegnet i hånden. Derfor er det vigtigt at vælge sin behandler ud fra det håndværk man bedst kan lide.

For at skabe de mest naturlige resultater, arbejdes der kun i de yderste hudlag. Det er det der kendetegner en kosmetisk tatovering, frem for en almindelig tatovering. Når vi arbejder i de yderste hudlag, kan vi skabe finere og mere naturlige hårstrå. Farven har dog lettere ved at blive afvist af huden i de yderste lag, og derfor er det nødvendigt med 1-2 efterbehandlinger, for det færdige resultat.

Hvem er behandlingen for?

  • Kunder med sparsomme bryn, som ønsker mere fylde og markering.
  • Kunder med fyldige bryn, søm ønsker lidt mere form og markering nogle steder.
  • Kunder helt uden bryn hår, eller med huller de ønsker dækket.

Første behandling

Før behandlingen kan begynde, optegnes dine bryn med blyant, i en form som skal godkendes af dig. Her er det vigtigt at huske på, at den kosmetiske tatovering kommer til at være INDENFOR rammen. Vær opmærksom på, at dette er en skitse, som vil blive rettet til mange gange undervejs.

Herefter kan første runde begynde hvor de små hårstrå laves. Første omgang er uden bedøvelse, da bedøvelsen kan forstyrre huden og gøre den blød og svær at arbejde i. Da vi kun arbejder i de yderste hudlag, vil det dog blot nive en smule og for langt de fleste ikke gøre ondt. Efter første runde, vil du blive bedøvet, og herefter vil de samme hårstrå blive fyldt ud endnu engang, for at opnå den korrekte fylde og dybde i hvert strå. Første behandling tager omkring 2 timer, men det kan variere.

Efter første behandling vil brynene allerede have mere fylde og form, men det er helt normalt at der skal laves små rettelser, ekstra strå eller ændringer i farven ved efterbehandlingerne.

Som udgangspunkt vil vi altid hellere gå for naturligt til en start, da vi altid kan regulere og tilføje mere fylde eller farve ved efterbehandlingerne.

Efterbehandling efter 6-12 uger

Her gennemgår vi eventuelle ændringer og tjekker brynene efter, og derefter skal vi over dem igen, en gang overfladisk uden bedøvelse og herefter en gang med bedøvelse. Behandlingen tager omkring 1,5 time, men det kan variere.

Du kan ikke få lavet microblading hvis..

Hvis du alligevel booker behandling på trods af, at du er berørt af en eller flere af disse, kan vi desværre ikke behandle dig, og du bliver opkrævet halvdelen af behandlingens pris.

Book evt tid til en konsultation, eller ring ind til klinikken, hvis du er i tvivl om noget.

En konsultation er dog IKKE et krav, hvis du overholder ovenstående.

Priser

Alt efter 2 år, vil blive betragtet som et nyt sæt. Har du gammel PMU på i forvejen, skal du ind til en konsultation, før vi kan bekræfte, om det er noget vi kan arbejde videre på. Vi arbejder ikke videre på arbejde, som vi ikke kan stå inde for.

Book en konsultation
Hvis du har hudproblemer, alvorlige sundhedsproblemer, gammelt permanent makeup eller bruger medicin, kræves det at du kommer til en konsultation først eller ringer ind til klinikken på telefon 61653596. Har du ingen problemer, kan du bare booke din behandling, og så guider vi dig på dagen.

Info & aftercare

Det skal du forvente efter microblading

Efter behandlingen kan du være en smule rød, hævet og øm. Din kosmetiske tatovering vil fortsat være en smule hævet dagen efter. Du kan forvente, at din tatovering vil reagere som ethvert andet sår på kroppen, når det heler. Hvis du generelt oplever, at du bliver meget blå omkring insektbid og sår, kan du forvente det samme ved din kosmetiske tatovering. Dette forsvinder efter heling. 

Til en start vil farven på dine bryn se både mørkere og bredere ud, end det vil gøre når de er helet. Alle strå vil være meget tydelige til en start, men efter heling vil de falme og blive mere naturlige.

1-4 dage efter din behandling kan dine bryn begynde at se mørkere ud. Det skyldes at de små strå danner skorpe på sig, som efterfølgende vil falde af, af sig selv som ved alle andre sår eller rifter.

4-5 dage efter behandlingen vil det meste af skorpen oftest være væk, og herefter vil tatoveringen se meget lys ud. I løbet af de efterfølgende uger vil farven dog komme tilbage.

Din tatovering vil være helet i dybden efter ca 4 uger, hvor det helede resultat vil kunne ses. Først 6 uger efter hver behandling, må man rette eller arbejde i samme tatovering igen. Det er meget normalt, at de små strå kan falme mere nogle steder end andre, og derfor se en smule “hullet” ud efter første behandling. Det vil blive rettet til ved efterbehandlingerne.

Hvor længe holder behandlingen

Når man får sin første behandling, vil kroppen frastøde en del af farven. Man skal derfor altid regne med at skulle have 1-2 efterbehandlinger for et færdigt resultat. Efter man har opnået det ønskede resultat med sine efterbehandlinger, skal man vedligeholde det hvert 1-2 år.

Farvens holdbarhed afhænger af huden og den enkeltes immunforsvar.
Jo mere fedtet hud du har – jo kortere vil farven holde i huden.

På ung og sund hud vil farven falme mere i helingsprocessen, da immunforsvaret og cellefornyelsen
er langt mere aktivt end det f.eks. er på moden hud.

Sved, sol, meget makeup og hyppig eksfoliering af huden kan også påvirke farvens holdbarhed.

Man skal regne med at genopfriske sit permanente makeup ca 1 gang om året til hvert andet år, for at vedligeholde farven og formen. Det betyder dog ikke at farven vil være væk herefter, men den vil langsomt syne lysere og mere utydelig nogle steder. Vælger man ikke at få sin kosmetiske tatovering genopfrisket, vil den forsvinde mere og mere. Der kan dog stadig være farverester i huden mange år efter, alt afhængig af ens hudtype, immunforsvar og livsstil. Dette vil kunne fjernes med laser.

Undgå

De første 7 dage skal du undgå vand, sved, hudpleje og makeup på dine bryn. De skal holdes så rene som muligt, og de skal betragtes som et sår.

Du må gerne gå i bad og vaske hår, forsøg da at have bruseren i hånden og læn hovedet godt tilbage. Få dråber vand vil ikke forstyrre helingen, men undgå at stå under direkte rindende vand med din tatovering.

Hudpleje og makeup er ok at bruge, så længe det bruges et godt stykke væk fra tatoveringen og ikke drysser i ved påførelse. Når du skal rense dit ansigt eller fjerne makeup, kan det gøres med en vaskeklud, men UDEN at ramme brynene. På den måde kan du rense huden i ansigtet uden at gøre tatoveringen våd.

Efter de 7 dage må du træne, gå i bad og bruge mild hudpleje som normalt igen. Vær stadig påpasselig med makeup og skrappe hudplejeprodukter i en uge yderligere.

Du skal beskytte din tatovering mod solen de første 14 dage, men efter 7 dage kan du med fordel benytte en tatoveringssolcreme, som forhandles i klinikken. Den må benyttes allerede efter 7 dage. Det anbefales dog altid at beskytte dine tatoveringer med solcreme.

Man må ikke pille/røre i såret, da risikoen for infektion stiger betragteligt. Ligeledes vil farven ikke holde, hvis der pilles i såret, da man ’’trækker farven med ud’’. Såfremt dette ikke overholdes, vil man skulle påregne ekstra efterbehandling(er), hvilket er for egen regning.

Farve af sine egne øjenbrynshår, eller andre behandlinger som Brow Lamination, må tidligst udføres 4 uger efter en behandling med permanent makeup.

 

Pleje efterfølgende

Din kosmetiske tatovering skal renses og plejes de første 7 dage. Plejen er inkluderet og medfølger ved hver behandling.

Sørg for at have helt rene hænder når du skal pleje dine bryn, for at holde dem rene. Når du skal rense dine bryn, skal du tørre blidt over dem med en fugtig vatrondel i hårets retning. Herefter skal den fugtgivende pleje påføres.

De første 3 dage skal der renses og plejes 5 gange dagligt.

I de efterfølgende 4 dage skal der renses og plejes 3 gange dagligt.

Det er helt normalt, at der kan komme en smule farve med af på vatrondellen de første dage, når du renser over dem. Hvis der danner sig en del skorpe på dine bryn, skal du duppe på dem når du renser dem, og ikke tørre. Du skal forsøge ikke at trække skorpen af, den skal falde af, af sig selv.

Forsøg at fordel rens og pleje nogenlunde ligeligt ud over dagen, så der ikke går for længe mellem. Forsøg gerne at gøre det lige inden sengetid og lige når du står op. Det er dog ikke nødvendigt at stå op for at pleje dem om natten.

Efter de 7 dage kan du vende tilbage til din almindelige rutine, hvor du kan træne, gå i bad og bruge hudpleje som normalt. Dog vil vi anbefale at vente yderligere en uge med at benytte makeup direkte på eller lige omkring brynene. Og yderligere 4 uger, før at du farver dine hår.

Hvis dine bryn efter de 7 dage fortsat er lidt tørre, kan du med fordel fortsætte med at smøre dem et par gange om dagen.