Gratis fragt over 499,- | Hurtig levering 1-4 hverdage

Top

Eyelash extensions

Eyelash extensions er til dig, der ønsker mere længde og/eller fylde end dine egne vipper naturligt har. Vi tilbyder alle forskellige slags eyelash extensions – lige fra Single Lashes, Hybrid Lashes, Volume Lashes og til Mega Volume Lashes, i vores skønne klinik i hjertet af Vejle. Alle slags extensions bliver håndlavet og længderne og fylden bestemmer du helt selv. Behandlingerne tager mellem 1 – 2 timer og foregår på en af vores behagelige og bløde brikse. Vi har derudover bløde tæpper til rådighed ved hver briks, som sikrer at du ligger lunt og rart under din behandling.

Læs mere om de forskellige slags extentions herunder…

Single lash extensions

Single Lashes er de mest naturlige extensions på øjenvipperne der er. Her bliver et hår placeret på hver af dine egne naturlige øjenvipper, for at opnå mere længde og fylde, og for at åbne øjnene mere op. Længden besluttes sammen med behandleren, og fylden er afhængig af hvor mange vipper kunden har.

Holdbarheden er op til 4 uger. Vi anbefaler dog en opfyldning allerede indenfor 3 uger, for det pæneste resultat.

Hybrid lash extensions

Hybrid Lashes er en mellemting når det gælder fyldigheden. Føler du ikke at Single Lashes er nok? Så er det en god idé at prøve med Hybrid Lashes. Hybrid Lashes er en blanding af Single Lashes og Volume Lashes, og her bliver der skiftevis sat et enkelt hår på, og så en buket af tyndere og finere vipper for at give mere fylde til looket. Længden besluttes sammen med behandleren, og fylden kan også justeres efter ønske.

Holdbarheden er op til 4 uger. Vi anbefaler dog en opfyldning allerede indenfor 3 uger, for det pæneste resultat.

Volume lash extensions

Volume Lashes giver et mere fyldigt look. Her placeres en lille håndlavet buket på hver af dine egne vipper for at opnå mere fylde. Længden besluttes sammen med behandleren og fylden kan justeres efter ønske.

Holdbarheden er op til 4 uger. Vi anbefaler dog en opfyldning allerede indenfor 3 uger, for det pæneste resultat.

Mega Volume extensions

Mega Volume extensions er den behandling med mest fylde der tilbydes i klinikken. Her håndlaves en buket med mange fine og lette hår, for maximal fylde og volume til dem der ønsker det mere vilde og fyldige look.

Holdbarheden er op til 4 uger. Vi anbefaler dog en opfyldning allerede indenfor 3 uger, for det pæneste resultat.

Info & aftercare

Til alle vores eyelash extensions og Lash Lift eller Bryn behandlinger, anbefaler vi at komme uden makeup eller så lidt makeup som muligt for ikke at bruge unødvendig behandlingstid på at fjerne dette.

Efter Behandlingen

Dine vipper må ikke komme i kontakt med vand, regn, damp eller sved i de første 24 timer efter behandlingen, da limen skal have tid til at hærde. Undgå at tørre over dine extensions med vat eller håndklæder, da disse kan sætte sig fast i dine vipper. Undgå ligeledes at gnide dig i øjnene eller sove på dine vipper for at sikre en maksimal holdbarhed.


Rens

Hold alle produkter med olie væk fra dine extensions, da disse kan være med til at opløse limen, og sørg derudover for at vaske dine extensions grundigt minimum 2-3 gange om ugen – og gerne mere. En god hygiejne er vigtigt og kan være med til at forlænge dine extensions levetid. Her anbefaler vi vores egen eyelash extensions shampoo til 159,-

Skidt og olie er naturligt at danne omkring øjenomgivelserne, og hvis det ikke renses kan det hobe sig op og være med til at opløse limen og dermed forværre holdbarheden. Vi anbefaler at bruge vores renseskum, som er lavet særligt til de sarte øjenomgivelser og eyelash extensions. Vi anbefaler at den bruges i badet, duppes ned mellem dine extensions med fingrene, og derefter skyldes godt igennem med vand på mild styrke. Lad herefter dine extensions lufttørre og vent med at børste dem til de er tørre.


Vippeserum?

Det er tilladt at bruge en øjenvippe serum sammen med dine extensions. Det kan få dem til at vokse hurtigere ud, men det kan også gøre dine naturlige vipper stærkere og derfor gøre at de kan bære mere, og dermed få mere fylde på. Vi anbefaler kunder der har korte og tynde vipper til at bruge serum for at få længere vipper som bedre kan holde på de påsatte extensions. Dog er det vigtigt at vælge en serum uden olie! Her anbefaler vi vippeserummen fra Sanzi Beauty til 490,-


Gravid eller ammende?

Her i klinikken tilbyder vi gerne extensions til gravide eller ammende. Dog kan man ikke garantere holdbarheden på samme måde som normalt, da hormonerne og hårvæksten kan ændre sig og gøre at man fx fælder mere end normalt.


Allergi?

Allergi kan i sjældne tilfælde opstå under behandlingen af eyelash extensions eller efterfølgende. Er du i tvivl om du kan tåle produkterne er du velkommen til at kontakte os og få sat nogle få hår på ind imellem dine egne for at teste vores produkter. Vi oplever dog kun i meget sjældne tilfælde at kunder reagerer på vores produkter, da vi prioriterer kun at bruge gode kvalitetsprodukter. Skulle det ske at du oplever en reaktion, tager vi selvfølgelig hånd om dette, og finder den rette løsning for dig. Vi giver dog ikke penge retur på nogle af vores ydelser.

 

Kommer du fra en anden behandler?

Kommer du fra en anden behandler og ønsker at få fyldt videre på dine eyelash extensions af os, kræver det at vi godkender arbejdet inden. Herefter skal der bookes til en stor 4 ugers opfyldning, uanset hvor længe der er gået siden de blev lavet, så vi har tid nok til at gennemgå arbejdet og det ønskede resultat.

Send os information omkring hvad der skal arbejdes videre på, samt billeder over mail eller instagram.